Ergonomi

Vi kan hjælpe ved at give et medarbejderen et ergonomitjek, hvor både medarbejderens arbejdsrutiner og brugen af arbejdsredskaberne vurderes.

Undgå skader og ømhed blandt dine ansatte

Uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller forkert brug/indstilling af arbejdsredskaberne kan føre til overbelastning af muskler og led. Overbelastning af kroppens muskler og led opstår ofte, når man er ekstra presset på arbejdet (eller i fritiden), men mange gange er det også den måde kroppen eller arbejdsredskaberne bruges på, der giver problemerne.

Vi guider dine medarbejdere til at justere deres arbejdsstillinger så de kan undgå smerter og ubehag ved forkerte arbejdsstillinger.

Skræddersyede løsninger til din virksomhed
Vi har ingen færdige pakker men laver individuelle løsninger, som er tilpasset netop jeres arbejdsplads. I samarbejde med en af klinikkens fysioterapeuter / konsulenter kan I få hjælp til at afdække arbejdspladsens behov og til at få sammensat lige netop den indsats, som vil give størst værdi for jeres virksomhed.

Vi kommer ud til jer
Vi kommer gerne til et uforpligtende møde på jeres arbejdsplads, så vi kan høre jeres ønsker og vi kan fortælle jer om muligheder.

Book tid
online